PlayStation 4 firmware 5.50 is beschikbaar voor download

De nieuwe firmware update voor de PlayStation 4 is uitgerold, versie 5.50. Eerder was de beta van de software-update al beschikbaar, maar Sony Interactive Entertainment heeft hem nu voor iedere bezitter van de console beschikbaar gesteld. Om online te kunnen blijven, zul je de update moeten installeren.

Toegevoegde functies in versie 5.50 zijn supersampling, speeltijd management, nieuwe tabbladen in de Bibliotheek, aanpassingen in het Snelmenu, achtergrondmuziek tijdens PlayStation Now, custom afbeeldingen importeren en Tournaments Team-pagina’s aanpassen.

Onderstaande video legt alle nieuwe functies uit.

 1.   
  mmx's avatar

  Speeltijd management 😳 Wat denken ze bij Sony dat de kids die gamen niet slim genoeg zijn om de game tijd te veranderen en dat de ouders slimmer zijn ,nou daar geloof ik niets van .Ik vind dit gewoon nutteloos

 2.   
  Daniel Z's avatar

  mmx schreef, "Speeltijd management 😳 Wat denken ze bij Sony dat de kids die gamen niet slim genoeg zijn om de game tijd te veranderen en dat de ouders slimmer zijn ,nou daar geloof ik niets van .Ik vind dit gewoon nutteloos "

  Je kunt een vier(?)/vijf(?) cijferige code als wachtwoord instellen, zodat anderen de gametijd niet kunnen veranderen. Er zit dus gewoon beveiliging op hoor 😉