Gaat Prey binnenkort naar de maan middels DLC?

Prey werd prima ontvangen, dus zou het logisch zijn als ontwikkelaar Arkane Studios DLC zou ontwikkelen. Op de officiële Twitter-pagina van de game geeft men nu een hint dat die inderdaad in ontwikkeling is. Het volgende mysterieuze bericht werd gedeeld:

De geanimeerde GIF-afbeelding bevat duidelijk beelden van de maan en ook de basisgame bevat een verwijzing naar een maanbasis, dus veel mensen vermoeden dat eventuele DLC voor Prey zich afspeelt op de maan. Aan deze geruchten wordt nog meer geloofwaardigheid toegevoegd door de recente Twitter-activiteit van Arkane-medewerkers.

Er is namelijk een account verschenen dat KasmaCorp, wat in Prey een concurrent van TranStar is die continu bedrijfsspionnen inzet om de economische bovenhand te krijgen. Dit Twitter-account bevat slechts één bericht, met een afbeelding over hoe je een Mimic ontleedt. Het bericht is inmiddels ge-retweet door Steve Powers, senior level designer bij Arkane Studios. Ook wordt het KasmaCorp-account gevolgd door maar liefst zes medewerkers van de ontwikkelaar achter Prey.

Op Reddit heeft een account met dezelfde naam een binaire code gepubliceerd die is vertaald als “The moon is a harsh mistress”. Het lijkt er dus op dat Arkane en Bethesda een aankondiging op de planning hebben staan met betrekking tot Prey. Laten we hopen dat we niet heel lang meer hoeven te wachten.

 1.   
  Tom's avatar

  Graag! Had dit eerlijk gezegd niet echt aan zien komen, maar voor Arkane is dit misschien de ultieme manier om iets meer duiding aan het (naar mijn idee niet bepaald daverende) einde te zwengelen.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  zou top zijn heerlijk nieuws

 3.   
  Mark89NL's avatar

  Nou zit me te ergeren soms aan die game zat hem gister te doen. En net als Tom vertrouw ik niks meer ook niet de medkid.

 4.   
  kiesmaarwa's avatar

  Volgens mij heb ik net die game ingerole..

 5.   
  JaslanNL's avatar

  Ze hadden ook Elon even kunnen vragen, aangezien die tegenwoordig toch van alles de ruimte in schiet.