Eerste trailer voor nieuwe Battlefield game al onderweg

Het is geen geheim dat Electronic Arts en DICE dit najaar met een nieuwe Battlefield-game op de proppen komen. Eerder berichtten we al dat het spel te spelen zal zijn tijdens EA Play, het evenement van ontwikkelaar EA dat gelijktijdig met de E3 wordt georganiseerd. Echter, we hoeven niet zo lang te wachten tot we de eerste beelden van de game zien.

Volgens Randy Evans, Senior Video & Media Director/Editor bij EA, komt de officiële onthulling al binnenkort. Evans, die tevens ook verantwoordelijk is voor de trailers van verschillende franchises, liet middels een tweet weten dat de reveal trailer al onderweg is.


Eerder werd al bekend dat Anthem, een van EA’s paradepaardjes tijdens het vorige EA Play-evenement, vanwege de komst van de nieuwe Battlefield is uitgesteld naar het begin van 2019.

Dit alles laat de kolen van de hypetrain al flink opstoken. Ben jij al toe aan een nieuwe Battlefield game, of ben jij voorlopig nog wel zoet met het in 2016 verschenen Battlefield 1 of het in 2017 verschenen Star Wars: Battlefront 2? Laat het ons weten!

 1.   
  420blazeit's avatar

  Ik kan niet wachten op Battlefield WW2 waar we spelen met vrouwelijke nazis met een migratieachtergrond.

 2.   
  Cyart's avatar

  420blazeit schreef, "Ik kan niet wachten op Battlefield WW2 waar we spelen met vrouwelijke nazis met een migratieachtergrond."

  ik snap je punt, maar uiteindelijk maakt et niks uit want je schiet toch elke vijand dood

 3.   
  Tom's avatar

  Gewoon Battlefield: Bad Company 3 en daarmee schluss.

  Vlotte gameplay, lompe shotguns, prima op console, gortdroge singleplayer erbij en eindelijk weer een terugkeer naar gebouwen die daadwerkelijk in kunnen storten. Ik zou ’t omarmen.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Precies tom jij zegt het zowiezo snap ik dat niet dat in de meeste games de gebouwen niet stuk kunnen laat staan met de grond gelijk gemaakt te worden dat was met BF1 ook al niet zo viel op dat punt tegen

 5.   
  Tom's avatar

  Dat was dan ook een pijnlijk gemis in Battlefield 4. Weliswaar werd daar destructie op grote schaal geïntroduceerd, maar een klein pandje kon vanaf dat moment niet meer kapot. Dikke lul drie bier natuurlijk, want dat was juist wat de gameplay aan Bad Company 2 (bijvoorbeeld) zo goed maakte.

  Ik vond het altijd hilarisch een heel pand te riggen met C4-bommen, om er vervolgens in tekeer te gaan met een SPAS-12 of MC-870. Als dat dan even lekker ging, kwam de vijand uiteindelijk massaal dat pand binnenstormen om je te grazen te nemen. En dát was dan precies het moment dat je je maat opperde om een granaat naar binnen te mikken en weg te rennen.

  Ik mis die gelukzalige, explosieve momentjes.

 6.   
  mmx's avatar

  Weer een Battlefield ik ben benieuwd wat ze er nu weer van maken

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  precies tom ik denk haast ook wel bc3