Kingdom Come Deliverance is hier | GamersNET Podcast #6

Elke vrijdag spreken we lang en diep over de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen week. Peter, Tom en Mike zijn deze week aan de beurt met een aantal hele interessante onderwerpen.

In aflevering 6 van de GN Podcast schuift onze Mike aan. Hij is aan de slag gegaan met Kingdom Come: Deliverance en hij is onder de indruk. Tom maak zich druk over het uiterlijk van gaming hardware en Peter vraagt zich af of veel bedrijven nu in de problemen komen, nu Nintendo in Noorwegen is aangesproken op hun verkoopbeleid. Je mag namelijk geen digitale aankopen ruilen en dat is tegen Europese wetgeving.

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons ([email protected]) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren