Is het einde van lootboxes in zicht? | GamersNET Podcast #4

Inmiddels vaste kost op de vrijdag; de nieuwgeboren GamersNET Podcast! Een wekelijkse portie audio voor je oordoppen, waarin we wauwelen over een drietal grote onderwerpen én alles wat ons bezighoudt in de wondere wereld van games. Deze week schuiven Peter, Daniël en Tom aan voor een gezellig gesprekstriootje…

In deze vierde aflevering van onze podcast bespreken de heren zaken als Take-Two’s uitgesproken interesse in het Battle Royale-genre, de stand van zaken (en hoopvolle verwachtingen) rondom een mogelijk andere Metroid Prime 4 ontwikkelaar en, zeker niet de minste, een nieuw hoofdstuk in het mediadebacle rondom microtransacties en vooral de zogenaamde blind boxes.

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons ([email protected]) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

  1.   
    OnOwned's avatar

    Borderlands Battle Royale….Alleen de gedachte al zorgt voor een nat broekje. Dan zijn jullie me wel een tijdje kwijt op de redactie.