Metal Gear Survive krijgt volgende week nieuwe beta op alle platformen

Wellicht een heikele kwestie voor Metal Gear-fans van het eerste uur, maar Metal Gear Survive is hard onderweg. Konami heeft gisteren zelfs uit de doeken gedaan met een nieuwe beta op de proppen te komen, eentje die groter en uitgebreider is dan de voorgaande. Vanaf 15 februari geldt voor spelers op zowel PlayStation 4, Xbox One als Steam de laatste kans om Survive voor release uit te proberen.

De beta zal van 15 tot 18 februari toegankelijk zijn op alle drie de beschikbare platformen en in alle werelddelen. Gedurende die paar dagen krijgen spelers de kans om coöperatief (tot vier man) een drietal missies te voltooien, verspreidt over twee speelvelden.

Gamers die meedingen in deze allerlaatste testfase krijgen bovendien een kleine beloning voor het uiteindelijke spel. Door slechts je eigen personage te scheppen, kun je later rekenen op een Fox Hound naamplaatje, de Metal Gear REX hoofdtooi en zelfs een simpele bandana voor je anders zo kale voorhoofd.


Volgende week zal de beta voor nagenoeg iedereen vrij toegankelijk zijn. PlayStation 4-gebruikers behoeven géén PlayStation Plus om de beta te kunnen spelen, maar Xbox One-spelers hebben wél een Xbox Live Gold-abonnement nodig om samen te spelen in online verband.

Voel jij wat voor de terugkeer van Metal Gear in deze, unieke vorm? Of ben je, net als onze Amador in de GamersNET Podcast, ultiem sceptisch over deze breuk in Kojima’s legendarische franchise? Hoe dan ook; deel je hoop (of afkeer) voor Survive met ons!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren