Over RDR2 en overnamegeruchten (en win een Mionix muis!) | GamersNET Podcast #3

Jawel hoor, daar zijn we weer! Na ons oude format GamersNET Radio op te doeken met een feestelijke marathon, keert de redactie nu terug met een volledig nieuwe audioshow voor je oordoppen; de officiële GamersNET Podcast! Dezelfde gezelligheid, maar nu in een back-to-basic en gestroomlijndere vorm!

Drie redacteurs nemen allen een onderwerp mee naar de GN Podcast! Tom wil het graag hebben over de Xbox Game Pass, die steeds meer te bieden heeft. Daniel wil het hebben over de releasedatum van Red Dead Redemption 2 en Peter verheugt zich nu al op de overname van EA door Microsoft. Zij hebben hun ogen volgens de geruchten ook gericht op Vale en de PUBG Corp. Dit alles wordt uitgebreid besproken.

Deze week maak je ook kans op een roze Mionix muis door een leuke bijdrage aan de podcast te leveren via [email protected].


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren