PlayStation Plus-games van februari 2018 zijn o.a. Knack en Rime

De eerste maand van het jaar zit er alweer zo goed als op. Dat betekent dat het een uitstekend moment is om even vooruit te blikken op wat de rest van het jaar ons te bieden heeft. Daar kun je een hoop grootse verwachtingen over vakanties, afstuderen of het vinden van een toffe baan bij hebben, maar je kunt het ook wat dichterbij houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de PlayStation Plus-games van februari? Daarover hoef je niet eens te fantaseren, want Sony heeft ze zojuist onthuld.

De maand februari blijkt vooral geschikt voor PlayStation 4-bezitters met een zwak voor platformers. Als PS+-abonnees kan je vanaf aanstaande dinsdag namelijk gratis digitale kopietjes van Knack en Rime aan je gamecatalogus toevoegen. Daarnaast is de PlayStation VR-game StarBlood Arena ook in februari gratis te downloaden.

Voor eenieder die zijn PlayStation 3 nog wel eens aanslingert, heeft Sony ook in februari weer twee games uitgezocht. Ditmaal zijn het Spelunker HD en Mugen Souls Z waar je mee aan de slag kunt. Voor de echte fanatiekelingen heeft Sony tot slot ook nog eens twee PlayStation Vita-games van stal gehaald die je de komende maand gratis kunt downloaden. Het gaat hier om Exiles End en Grand Kingdom. Behoor je tot het overgrote deel van de gamende populatie die geen PlayStation Vita heeft (of niet actief gebruikt) dan kun je misschien toch meeprofiteren van Grand Kingdom. Dit Vita-spel is voor Plus-abonnees namelijk ook gratis beschikbaar op de PS4.

Is deze lap tekst je iets teveel? Check de PlayStation Plus-games van februari 2018 dan in het onderstaande overzicht:

 • Knack (PS4)
 • RiME (PS4)
 • StarBlood Arena (PS VR)
 • Spelunker HD (PS3)
 • Mugen Souls Z (PS3)
 • Exiles End (PS Vita)
 • Grand Kingdom (PS Vita & PS4)
 • Vanaf dinsdag 6 februari kan je met de bovenstaande games aan de slag. Tot die tijd kun je de PlayStation Plus-games van januari 2018, met o.a. Deus Ex: Mankind Divided, nog aan je digitale bibliotheek toevoegen.

  1.   
   nielsiebro's avatar

   knack babbbyyyyyy