Over Monster Hunter World en DRM-beleid | GamersNET Podcast #2

Jawel hoor, daar zijn we weer! Na ons oude format GamersNET Radio op te doeken met een feestelijke marathon, keert de redactie nu terug met een volledig nieuwe audioshow voor je oordoppen; de officiële GamersNET Podcast! Dezelfde gezelligheid, maar nu in een back-to-basic en gestroomlijndere vorm!

In deze twee aflevering van de GamersNET Podcast schuiven Amador, Daniel en Peter aan om hun eigen onderwerpen aan de man te brengen. Amador heeft dagen achter elkaar gegamed, want hij is aan de slag gegaan met Dragon Ball FighterZ en Monster Hunter World! Natuurlijk recenseren we de games uitgebreid. Peter staat stil bij het stoppen van Miitomo en bekijkt de successen van Nintendo met hun games in app-vorm. Daniel maakt zich druk over het DRM-beleid van Metal Gear Survive. Gelukkig maakt Amador zich weer heel druk om de game zelf.

Luister mee naar deze enerverende pilot en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren