Blizzard en Funko onthullen nieuwe reeks schattige Overwatch-figuurtjes

Altijd al een koddig poppetje van Zarya, Roadhog of Zenyatta op je bureau willen hebben? Dan heb je geluk, want Blizzard en Funko verlengen hun samenwerking rondom de reeks Funko Pop!-vinylfiguurtjes. Naast de bestaande reeks (waaronder helden als Lúcio, Reaper en Widowmaker) verschijnen binnenkort een zestal extra beeldjes van veelgeliefde personages uit Overwatch.

In het specifiek betreffen het schattige varianten van Junkrat, Roadhog, Zarya, Mercy, Zenyatta en de iets later toegevoegde Sombra. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van hun kenmerkende standaardkostuum, terwijl enkelen wel bepaalde Victory Poses aanhouden die spelers pas later vrijspelen. Alle zes ontkomen echter niet aan het waterhoofdsyndroom, wat inmiddels wel als vaste prik geldt voor de gehele Funko Pop!-lijn.


De zes nieuwe vinylpopjes werden ditmaal niet onthuld door Funko zelf, maar juist door Blizzard, via hun eigen Twitter-pagina. Hoewel daar prijkt dat de merchandise binnenkort in verkoop treedt op Gear.Blizzard.com, is nog niet bekend of de figuurtjes ook exclusief zullen blijven voor die specifiek webwinkel.

Zo langzaam maar zeker kan bijna iedere Overwatch-speler een Funko Pop!-versie van zijn of haar favoriete main scoren. Zie jij jouw vaste held(in) al tussen het aanbod, of is deze vorm van merchandise sowieso niks voor jou?

  1.   
    WesterW's avatar

    Weet je? Ik heb echt nooit iets gehad met de poppetjes van Funko. Het voelt teveel aan als goedkoop plastic en niet als iets dat ik uberhaupt dúrf uit te stallen. Ik ben dan ook niet erg te porren voor deze Funko’s.

    Mocht LEGO echter hun Brickheadz-lijn uitbreiden met bouwbare Overwatch-figuurtjes? Dan kun je me in een tentje voor de lokale speelgoedboer vinden.