Apocalypse-uitbreiding voor Battlefield 1 verschijnt volgende maand

Battlefield 1 krijgt volgende maand een nieuwe uitbreiding onder de noemer Apocalypse. Wanneer we in februari de DLC kunnen verwachten heeft Electronic Arts nog niet naar buiten gebracht, maar de inhoud is wel duidelijk.

We krijgen vijf nieuwe multiplayer maps die hieronder in een lijstje te zien zijn. Apocalypse is de eerste tijd beschikbaar voor Premium Pass-houders, later zal de content los verkocht worden.

 • Passchendaele
 • Caporetto
 • Somme
 • London Calling
 • Razor’s Edge

  Battlefield 1 Apocalypse voegt vijf multiplayer-maps toe aan de mix. De bloederige, modderige hel van Passchendaele en de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto staan symbool voor twee van de meest beruchte gevechten van de Eerste Wereldoorlog, waar je over-the-top zult gaan om zwaar bevochten terrein te veroveren. De pittoreske tarwevelden bij de rivier de Somme veranderen in een nachtmerrie na allesverwoestende artillerie-aanvallen.

  Op London Calling en Razor’s Edge – twee maps die exclusief zijn gemaakt voor luchtgevechten – kun je al vliegeniersfantasieën uitleven. Je kunt ook spelen met nieuwe voertuigen, wapens en gadgets in Battlefield 1 Apocalypse. De AA Rocket Gun van de Assault-klasse geeft infanteriesoldaten bijvoorbeeld een manier om teamleden in de lucht te helpen en zware schade toe te brengen aan vijandelijke vliegtuigen.

 • Battlefield 1 stamt al weer uit 2016, maar DICE en EA brengen nog altijd behoorlijk wat content uit.

  1.   
   Linkje's avatar

   Heb die game al maanden niet meer aangeraakt. Misschien toch maar een potje spelen als de dlc uitkomt

  2.   
   NoobAssPlayer's avatar

   Meer mensen last van dikke framedrops? Ik spring van 30 naar 60 FPS terwijl ik de game voorheen op 100 FPS draaide.