Terugkeer van The Darkening of Tristram brengt Diablo 3 wederom naar nostalgische tijden

Overwatch viert het einde van het jaar met Winter Wonderland en gratis Loot Boxes en Heroes of the Storm doet dat met het Winter Veil 2017-evenement. Diablo 3 viert echter iets compleet anders: het 21-jarig bestaan van de reeks. Blizzard brengt namelijk de Anniversary Dungeon, middels het The Darkening of Tristram-event, voor een tweede keer naar de game.

Vanaf 1 januari tot 30 januari kun je je wederom wanen in de kerker die een eerbetoon vormt aan het originele Diablo. Zodra je de dungeon binnentreedt, verandert the UI, wordt er een pixel-filter over de game gegooid, bewegen monsters en personages anders en verlaagt de frame rate tot 30 frames per seconde. Je kunt de zestien level tellende kerker in The Old Ruins of Tristram vinden door een portaal naast de fontein binnen te stappen.

Door deel te nemen aan The Darkening of Tristram kun je exclusieve goodies vrijspelen. Zo kun je komen aan The Butcher’s Cleaver en Wirt’s Leg Transmogrification als wapens, pets in de vormen van The Butcher en een Royal Calf en nieuwe achievements.

The Darkening of Tristram vindt alleen plaats op de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versies van het spel. De Xbox 360- en PlayStation 3-eigenaren van de game hebben dus pech.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Dit is leuk voor de mensen die het de vorige keer gemist hebben. Ik persoonlijk heb deze content de eerste keer al behaald dus voor mij is het de moeite niet Diablo 3 hiervoor aan te zetten.