Nieuwe screenshots GTA Online Doomsday Heist stromen binnen

Niet alleen weten we je alles te vertellen over de Doomsday Heist in GTA Online, ook stromen de eerste vette screenshots binnen! Bekijk ze in alle pracht hieronder.

[SCREENSHOTS]

Wat zijn jullie ervaringen met de Doomsday Heist? Laat het ons weten in de comments!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  vliegende auto’s…… Vind ik toch wel slecht.. Vind het jammer dat ze nu alleen maar van die vage shit maken. Meer GEWONE super cars zou ik gaver vinden. Of meer tuningopties. auto met custom stickers zelf uniek maken ofzo.

  Bij alle laatste update zijn vrijwel alle dingen heel erg OP. clusterbommen massaal droppen. Motor die vliegen kan en homing missels heeft.

  Allemaal dingen die heel erg OP zijn.
  Buiten dat al die nieuwe vliegdingen zijn sws OP mede door het kunnen pimpen ervan/tunen. Dus das lekker eerlijk als je dan races [transformers races] doet. Sta je eerste verander je in vliegtuig en je word ingehaald alsof je stil staat/hangt doordat degene die je daarvoor VER achter je had een custom vliegtuig heeft.

  Rockstar ga eens terug naar de oude prijzen. Dus de prijzen die ze hanteerde voordat er massaal miljarden uitgedeeld werd door hackers. Want sinds die tijd hebben ze de prijzen flink over de kop laten schieten..

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik ben normaal van het realisme chilloz en ik speel gta sinds het eerste uur al jaren maar vind dit eerlijk gezegt heel erg vet gedaan

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  enigste wat echt jammer is en daar blijf ik bij de dlc s komen alleen voor de mp gelukkig bestaat er gta5 mods voor de pc gamers zodat ook die gamers de nieuwe dlc in sp kunnen gebruiken

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "enigste wat echt jammer is en daar blijf ik bij de dlc s komen alleen voor de mp gelukkig bestaat er gta5 mods voor de pc gamers zodat ook die gamers de nieuwe dlc in sp kunnen gebruiken "

  ik speel het ook voornamelijk op PC [Nu dan tenminste,Sinds ik mn nieuwe laptop heb]
  Maar hoe dat werkt met mods en single player…. geen flauw idee hoe dat dat werkt

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  CHILLOZZ schreef, "

  ”the ultimate gamer boss” schreef, "enigste wat echt jammer is en daar blijf ik bij de dlc s komen alleen voor de mp gelukkig bestaat er gta5 mods voor de pc gamers zodat ook die gamers de nieuwe dlc in sp kunnen gebruiken "

  ik speel het ook voornamelijk op PC [Nu dan tenminste,Sinds ik mn nieuwe laptop heb]
  Maar hoe dat werkt met mods en single player…. geen flauw idee hoe dat dat werkt"

  CHILLOZZ kijk op www.gta5-mods.com
  je hebt het programma open iv nodig ik heb allemaal echte wapens in de game zoals glock etc nl politie ga zo maar door