Wat gaan we doen in de Doomsday Heist in GTA Online?


Vanaf vandaag kunnen we allemaal aan de slag met de Doomsday Heist in GTA Online. Deze zesde Heist draait om de miljonair Avon Hertz, die ontdekt dat er een buitenlandse mogendheid bezig is met een plan om al het leven te vernietigen. In plaats van gewoon de politie te bellen krijg jij de taak om dit te stoppen. Dit doe je met twee tot vier man in een verhaal gedreven Heist in drie aktes.

Bekijk de trailer
Bekijk de screenshots

Om een Heist te starten die je wel een Facility te hebben. Dit geldt alleen voor de speler die de Heist start, want dit moet in de nieuwe advanced planning room. Je begint elke fase met een Prep Mission, die zich afspeelt in Free Mode. Je kunt dus beschoten worden door andere mensen, maar je kun hierbij gebruik maken van vier of zelfs acht spelers, als je lid bent van een motor club.
Hierna volgen de setup missions, die je kunt voltooien met twee tot vier spelers, waarna de finale voor de deur staat (ook met twee tot vier spelers).


De verschillende missies gaan je natuurlijk naar nieuwe gebieden leiden, waaronder negen nieuwe facilities, die verstopt zijn onder Zuid San Andreas. Deze zijn straks ook verkrijgbaar en bieden een Orbital Cannon (waarmee je tegenstanders via satelliet met één schot kunt doden), een Security Room met wapenopslag en Pegasus services. Ook kun je in deze nieuwe facilities de speciale nieuwe voertuigen opslaan die worden geïntroduceerd in de Doomsday Heist.

Die nieuwe voertuigen zullen voor veel mensen een reden zijn om de Doomsday Heist te ontdekken en daarna behoorlijk te sparen. The Avenger (wink, wink) is een enorme vliegmachine, waar je met wel dertig man op kunt vertoeven. Natuurlijk is het ook tot aan de tanden bewapend met onder andere bommen en raketten. Je dien wel een nieuwe IAA Facility te hebben om hem op te kunnen slaan. Naast The Avenger zijn er nog 15 nieuwe voertuigen beschikbaar met de Doomsday Heist (ook in de open wereld), die een grote focus hebben op transformaties. Daarnaast zijn negen van de 15 nieuwe voertuigen uit te rusten met wapens.


De jetpack genaamd Thruster geeft je natuurlijk ultieme vrijheid. Stromberg is een tweezitter die kan transformeren tot een duikboot en is overduidelijk een dikke knipoog naar de Lotus Esprit 1 uit James Bond: The Spy Who Loved Me. De Deluxo maakt een come back uit Vice City en is in feite een DeLorean die ook nog eens kan vliegen. De andere voertuigen (ter land, ter zee en in de lucht) die worden toegevoegd zijn:

– RCV
– Chernobog
– Barrage
– Akula
– Khanjali
– Volatol
– Comet Safari
– Ocelot Pariah
– Coil Raiden
– Ubermacht SC1
– Vapid Riata
– Declasse Yosemite
Tot slot bidet de Doomsday Heist ook 30 nieuwe tatoeages, 26 face paints en nieuwe kleding als duikuitrusting en verschillende bepantserde kleding. Tot slot mogen we acht nieuwe achievements / trophies verwelkomen.


Wij zijn enorm benieuwd naar jullie ervaringen met de Doomsday Heist! Laat het ons weten vooral weten via sociale media of in de reacties hieronder. Wij gaan zelf ook snel aan de slag met de nieuwe content en dit kan je dan ook snel verwachten via GamersNET Live

[SCREENSHOTS]

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Wij gaan zelf ook snel aan de slag met de nieuwe content en dit kans je dan ook snel verwachten via GamersNET Live

  tikfoutje 😉 en dit KANS = KAN je snel…..

  Ben benieuwd hoe dat nu precies zit of je de voorgaande heists allemaal zelf al hebt moeten doen voordat je deze kunt doen. Of dat iedereen m zo kan opstarten…

  Ik speel nu veel op PC Maar daar heb ik dus nog lang niet alle heists gedaan.
  [Is ook haast niet te doen als je altijd alles met vreemdelingen moet doen, Dan krijg je vaak echt van die shampoo flessen in je team]
  Voor heist moet je gewoon met elkaar kunnen communiceren. Vooral bij die ene waar je tegelijkertijd mensen moet neerknallen… Zonder spraak is dat zeer moeilijk te doen.

  Maar eerlijk gezegd vermoed ik wel dat je alle andere heists al heb moeten doen,Voordat je dus deze nieuwe kunt doen..

  En de prijzen van de voer/vaar/vliegtuigen zullen ook wel weer helemaal nergens op slaan.

 2.   
  Petor's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Wij gaan zelf ook snel aan de slag met de nieuwe content en dit kans je dan ook snel verwachten via GamersNET Live
  tikfoutje 😉 en dit KANS = KAN je snel…..
  "

  Verbeterd! Thanks 🙂

 3.   
  Henkiecola's avatar

  Weet iemand ook hoeveel je hiermee kunt verdienen?

 4.   
  Zwezinni's avatar

  Dit is nou wat GTA Online nodig had! Gaat wel zeker wat miljoenen kosten…

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  nice hopelijk gaan de big boys aan de slag om dit als mods in gta5 te plaatsen dit riekt wel goed

 6.   
  Een kanaal's avatar

  Dit sprl is rcht slecht geworden alleen maar die nieuwe zooi bijvoorbeeld: vliegende auto’s en moors gaat nergena meer over.