Nieuwe Heist vanaf 12 december in GTA Online

Zojuist heeft Rockstar aangekondigd dat er een nieuwe heist onderweg is naar GTA Online. De Doomsday Heist laat je San Andreas redden van totale vernietiging. Je gaat aan de slag met straaljagers, raketlanceerders, jet packs en veel meer gekkigheid. Ook zal je met je vrienden naar de bodem van de oceaan moeten reizen.

De Doomsday Heist is vanaf 12 december binnen te halen in GTA Online. Hebben jullie zin in de nieuwe heist? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Eindelijk! Ik kijk er nu al naar uit, heerlijk dat hij er ook al zo snel is.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik als gamer geniet telkens weer van dit soort berichten want dit zal ook beschikbaar komen voor de singleplayer XD kunnen wij weer verder

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "ik als gamer geniet telkens weer van dit soort berichten want dit zal ook beschikbaar komen voor de singleplayer XD kunnen wij weer verder"

  Single player kan je helemaal niet verder je krijgt misschien alleen de voertuigen, maar de heist ga je niet kunnen spelen.
  Gta 5 is helemaal niks meer te beleven als je het uitgespeeld heb, je kan even alle verborgen items enzo halen dan is het klaar zo jammer.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Noice, nieuwe Heist is altijd goeie.

 5.   
  Codename_black's avatar

  Daniel Z schreef, "Noice, nieuwe Heist is altijd goeie."

  Altijd goeie. 😥