Monster Hunter World bèta begint dit weekend; alleen voor PS Plus-leden

Het is al een tijdje bekend dat Monster Hunter World een bèta krijgt dit weekend, maar nu weten we ook wat we kunnen verwachten en wanneer we precies online kunnen. Een ding is zeker; iedereen die geen PlayStation 4 met PS Plus heeft, valt buiten de boot.

Vanaf 9 december om 18:00 tot en met 12 december om 18:00 is de Monster Hunter World beta online. Vanaf aankomende donderdag is de beta al te pre-loaden en je hebt slechts 6 GB vrije schijfruimte nodig op je PlayStation 4. In de 72 uur dat de testversie online is kan men drie missies doen, in twee verschillende gebieden. Ontwikkelaar Capcom weet dit een stuk beter uit te leggen:

The beta features 3 quests across 2 environments from the game. In the Ancient Forest, you can hunt a fierce yet beginner-friendly Great Jagras or as a more experienced player confront the mighty threat of an Anjanath. In the Wildspire Waste, a massive, dry expanse with swamplands, you can face off against the intermediate level mud-slinging Barroth.
Elke missie is solo of in een team van maximaal vier spelers te behalen en je kunt kiezen uit veertien verschillende wapens. De progressie die je maakt in de bèta wordt niet opgeslagen voor de volledige game, maar je speelt wel leuke extra’s vrij voor Monster Hunter World.

Ga jij dit weekend ook op jacht op bizarre monsters in Monster Hunter World of laat je deze bèta (onvrijwillig) schieten? Laat het weten in de comments!

 1.   
  JuulsJo's avatar

  🙄

 2.   
  RooddePanda's avatar

  Vet gaaf! Ik ben altijd fan geweest van de monster hunter series en ga zeker ook dit weekend genieten van de beta. 😀

 3.   
  Papachico's avatar

  Heb geen plus en ga t ook niet aanschaffen voor een beta. Persoonlijk zou ik t best willen testen maar heb ook al gameplay gezien en vond t niet echt een game voor mij. Zag er voor mij ietswat te suf uit, maar dat kan ook puur te maken hebben dat ik gewoon niet continu op dieren (monsters) wil jagen.