Gameplay-beelden Death Stranding verschijnen binnenkort

De theorieënmolen over Death Stranding is de laatste tijd een beetje stilgevallen: in de eerste twee trailers vond men een ongelooflijke mindfuck-hint, maar sindsdien is er maar weinig van de game vernomen. De afwezigheid van het spel op de afgelopen E3 helpt daar natuurlijk niet aan bij, maar binnenkort komt er eindelijk verandering in de radiostilte: Guillermo del Toro, die in een van de trailers te zien is, zegt dat hij binnenkort gameplay-beelden te zien krijgt.

In Death Stranding I’m just a puppet. I don’t know what he’s gonna make me do. He’s supposedly going to show me the gameplay at some point in the next couple of weeks.
Het is onduidelijk of gamers de beelden ook te zien krijgen, maar in ieder geval geeft Death Stranding weer een teken van leven. Volgens Kojima verloopt de ontwikkeling prima en staat er zelfs al een definitieve releasedatum in zijn persoonlijke agenda, vermoedelijk die voor 2018. Het wordt dan ook langzaam tijd dat we wat concrete informatie over het spel krijgen. Wellicht maakt Death Stranding zijn opwachting op de PlayStation Experience, die plaatsvindt tussen 9 en 11 december.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ik verwacht toch echt dat deze game 2018 niet gaat halen, 2019 is waarschijnlijk gezien het ontbreken van een toename in de media campagne.