Season 4 in For Honor begint op 14 november; volgend weekend gratis te spelen

For Honor kent verschillende seizoenen, waarbij telkens wat nieuwe content wordt toegevoegd. Later deze maand begint het vierde seizoen in de game. Op 14 november komen de Aramusha-klasse voor de Samurai-factie en de Viking Shaman-klasse vrij voor eigenaren van de Season Pass. Heb je die niet aangeschaft, kun je de Heroes via de in-game valuta Steel kopen vanaf 21 november. Beide Heroes zijn vanaf die datum verkrijgbaar voor 15.000 Steel.

Ook krijgen alle spelers van For Honor twee nieuwe maps wanneer Season 4 begint: Market Town en The Gauntlet. Daarnaast verschijnt de eerder aangekondigde Tribute-modus, waarin teams van vier spelers de strijd om drie verschillende heiligdommen aangaan. Die heiligdommen bieden elk een bonus aan het team dat ze in bezit heeft. Zodra één team alle shrines in handen heeft, begint er een timer; als die afloopt, wint het team dat alle drie de punten in handen heeft.

Ten slotte kondigt Ubisoft dat For Honor volgend weekend gratis te spelen is: op Xbox One kun je vanaf 9 november om 07:00 uur gratis spelen, waar PlayStation 4- en pc-gamers moeten wachten tot 17:00 uur. Wel kunnen bezitters van die laatste twee platformen For Honor pre-loaden vanaf 7 november om 16:00 uur. Op Xbox One duurt de proefperiode tot 12 november om 07:00 uur, waar PlayStation 4- en pc-bezitters een uurtje langer kunnen doorgaan met middeleeuws knokken.

Tijdens het gratis weekend is For Honor tevens met korting te krijgen die oploopt tot zestig procent. Check hieronder de aankondigingstrailer voor het vierse seizoen van For Honor.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren