GTA Online rolt uit met dubbele RP en meer Halloween-exclusiviteit

Griezelige tijden zijn weer hier, zo met de avond van Halloween nabij. En ja, dat betekent weer dat allerhande games uitpakken met exclusieve content en activiteiten. Zo ook GTA Online, die voor het vierde jaar op rij een reeks Halloween-specialiteiten brengt. Niet alleen keren dit jaar tal van de voorheen geïntroduceerde themavoorwerpen terug, maar is er ook ruimte voor vernieuwing.

Geheel in GTA Online-traditie betekent dat ook dat op vrijwel alle missies en modi een dubbele uitbetaling is van ervaringspunten en de online GTA-valuta. Slash er je slag mee.


De komende week staat helemaal in het teken van het Amerikaanse griezelfestijn. Daarvoor zijn er bijvoorbeeld specifieke Halloween Playlists van verschillende missies aangemaakt, alsmede de nieuwe Adversary Mode genaamd ‘Condemned’.

Tot en met 6 november kunnen online gangsters ook de terugkerende Fränken Stange, Lurcher en Duke O’Death voertuigen aanschaffen, al kenmerkt deze update zich ook met de volledig nieuwe Western Seabreeze. Dit amfibische vliegtuig ziet er niet alleen ontzettend kleurrijk uit, maar kan dus ook prima gezien worden op zowel water als in de lucht. De Seabreeze is te vinden onder het aanbod van Elitás Travel, alwaar tal van andere luxe vliegwaar te vinden is.


Ben jij nog hard aan het grinden om de ultieme online crimineel te worden, of heb je dat bestaan inmiddels achter je gelaten? Uiteraard horen we graag hoe jij je akelige Halloween-avond hoopt te spenderen…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    en ik las elders dat als je deze week online bent op GTA online je 400K gratis cadeau krijgt.

  2.   
    Tom's avatar

    Die actie is ook nog actief, voor zover ik weet. Is echter niet onderdeel van deze activiteit en de daarbij horende update, maar iets wat al wat langer loopt. Die graties geld is wel beschikbaar tot ongeveer mid-november volgens Rockstar.