Final Fantasy XII: The Zodiac Age bereikt 1 miljoen verkocht exemplaren

Square Enix is blij, blij, blij, want Final Fantasy XII: The Zodiac Age heeft de mijlpaal van één miljoen wereldwijd verkochte exemplaren te bereiken. Het gaat hier om een samenvoeging van digitale verkopen en wereldwijde verschepingen van fysieke exemplaren. Hoeveel van die doosjes met Final Fantasy XII: The Zodiac Age ook daadwerkelijk de winkels uit zijn gegaan, dat weten we dan weer niet.

Hoe dan ook is producer Hiroaki Kato meer dan tevreden en hij bedankt fans van het eerste uur en nieuw verworven liefhebbers van de JRPG:

Thank you to all the fans for helping us reach this milestone. We are overwhelmed with the response from both new players and fans of the original.
Ter ere van het mooie resultaat heeft Square Enix het titelschermfilmpje, de cinematic die bij het titelscherm van het oorspronkelijke Final Fantasy XII hoorde, geremastered. Deze is hieronder te aanschouwen.

Om de één miljoenmijlpaal te vieren is een nog niet eerder verschenen illustratie verschenen van de art director van het twaalfde Final Fantasy XII-deel, Isamu Kamikokuryo. Frappant detail: Kamikokuryo verliet in maart dit jaar Square Enix. Of de afbeelding ook daadwerkelijk is gemaakt om de resultaten van The Zodiac Age te vieren, lijkt onwaarschijnlijk. Mooi is ie wel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren