Wie winnen Final Fantasy XII: The Zodiac Age (en t-shirts)? | Prijsvraagwinnaars

De winacties vliegen ons om de oren bij GamersNET! Van toetsenborden, tot amiibo, tot volledige game give-aways; keer op keer mogen we onze mede-gamers verblijden met presentjes. Vandaag is het dan ook hoog tijd om bekend te maken welke lucky bastards ons mogen verlossen van de Final Fantasy XII: The Zodiac Age game én t-shirts! Wie ó wie zijn onze prijswinnaars?

In de afgelopen dagen maakte je kans op niet alleen de PlayStation 4-remake van de twaalfde Final Fantasy, maar ook nog eens een tweetal stijlvolle t-shirts van de game. Onderstaande video was de trekpleister voor al het animo, waarbij ook een goede indruk te zien is van dat sjieke hoesje en het setje game-kledij…

Inmiddels zijn we twee weken en twee unieke Final Fantasy-video’s verder, en breekt langzaamaan de tijd aan om onze winnaars op de hoogte te stellen. De spanning kan niet langer gerekt worden, het hoge woord moet eruit!

Voor de enige echte hoofdprijs, het PlayStation 4-exemplaar van The Zodiac Age, grabbelden we de volgende naam uit onze digitale ton:


drinnian

Allereerst: van harte gefeliciteerd! De PlayStation 4-game komt zo snel mogelijk jouw kant op. Een nee, geen zorgen; we weten waar je huis woont.

Maar, we moeten door! Voor de twee overgebleven troostprijs-shirts, kwam het volgende setje winnaars uit de bus:


Kamelot2


kiesmaarwa

gg, jullie beiden! Reken er maar op dat de gitzwarte shirts de komende dagen op jullie deurmatten zullen ploffen! Die swag bezorgen we gewoon aan de voordeur.

Aan alle kanshebbers die bij deze actie helaas hebben misgegrepen, niet getreurd! De Prijsvraagvrijdag van deze week staat nog altijd open. Misschien geen draagbare of speelbare beloning voor diens winnaar, maar wel exclusieve eerste goodies van Far Cry 5! Waag je kans snel, want vanaf middernacht sluiten de reactiesluizen!

De komende paar dagen maak je op GamersNET ook nog kans op een unieke Pikmin-knuffel of een compleet Splatoon 2 prijzenpakket, inclusief de game! Veel succes!

  1.   
    Kamelot2's avatar

    yay heb een shirt gewonnen! Past mooi bij mijn andere game shirt collectie:D Thanks guys! en gefeliciteerd de rest van de winnaars! 😀

  2.   
    JustB's avatar

    Gefeliciteerd winnaars!:)

  3.   
    Amaraldane's avatar

    Gefeliciteerd!

  4.   
    NietNickMeneer's avatar

    Gefeliciteerd!!!

  5.   
    JOUK€'s avatar

    Gefeliciteerd!!

  6.   
    Pim Huberts's avatar

    Congratss alle winnaars!

  7.   
    GrijzeVos's avatar

    Gefeliciteerd winnaars

  8.   
    CHILLOZZ's avatar

    gefeliciteerd 😀

  9.   
    remcoabc's avatar

    gefeliciteerd

  10.   
    GamingTime's avatar

    Gefeliciteerd!!

  11.   
    kiesmaarwa's avatar

    Yaaaay ik heb een T-shirt gewonnen 😀 Eindelijk hoef ik niet meer in mn dikke, blote buik over straat te lopen

  12.   
    Ryan2000's avatar

    Gefeliciteerd!

  13.   
    Thomsnov's avatar

    Gefeliciteerd jongens

  14.   
    drinnian's avatar

    Woohoo 😀 😀
    Dit maakt mijn dag weer helemaal goed

  15.   
    marlies16's avatar

    Gefeliciteerd winnaars 🙂