Koop een GeForce GTX 1080 of GTX 1080 Ti en krijg Destiny 2 op launch

De launch trailer is binnen en de definitieve systeemeisen zijn publiekelijk bekend, maar vanaf 24 oktober is Destiny 2 dan ook via pc-platform Battle.net te krijgen. In promotie van de port van ontwikkelaar Bungie, sloegen ze dan handen ineen met NVIDIA. Niet alleen voor betere optimalisatie, maar ook voor een leuke bonus bij aanschaf van een dikke videokaart.

Koop je dezer dagen namelijk een GeForce GTX 1080 of GeForce GTX 1080 Ti, dan krijg je daarbij een digitaal kopietje van Destiny 2 op pc. Zodoende kun je eind deze maand direct bij de pc-launch aan de slag met de online looter shooter.

De actie geldt voor alle soorten GTX 1080’s en GTX 1080 Ti’s, waaronder ook die in laptops en andere pre-build systemen. Simpelweg iedereen die tot 29 november een dergelijke GPU binnenhaalt, kan rekenen op een Battle.net-code voor Destiny 2, dus ook even na launch.

Meer informatie over samenwerking en Destiny 2-bundel van NVIDIA vind je op de officiële website.

Is jouw systeem al voorbereid op de pc-release van Destiny 2 of kom je nog een upgrade tekort? Tot dusver lijkt dat al aardig sterk, vooral gezien de (naar verluidt) erg prettige optimalisatie en überhaupt de ultiem lage instapeisen.

 1.   
  Neolite's avatar

  Voor de keiharde euro’s die je neer moet leggen voor een GTX 1080/TI mag er ook wel een kleine toegift vanaf.

 2.   
  Tom's avatar

  In veel gevallen kunnen dat soort kaarten ook nog onder twee verschillende bundels vallen. Ik kreeg met mijn GTX 970 zo ook al The Witcher 3 én Batman: Arkham Knight gratis, volgens mij beide als promotiebundel van NVIDIA. Zat precies in de sweet spot tussen die twee bundels in.

  Overigens wel erg benieuwd naar hoe Destiny 2 het op pc gaat doen. Tot dusver altijd zo console-minded geweest, maar nu dan blijkbaar wel uitpakken met fijne optimalisatie én nota bene een mooi plekje in Battle.net. Dat belooft nog wat.

 3.   
  Neolite's avatar

  Dat is normaal gesproken niet de bedoeling voor zover ik weet, maar het kan zijn dat je hiermee inderdaad net geluk gehad hebt.

  Ik heb een Destiny 2 pre-order staan voor de pc en zal van het weekend de pre-load maar eens doen. Optimalisatie van de beta was echt top en het lijkt oprecht alsof ze daadwerkelijk tijd en moeite gestoken hebben in een goede pc versie. Het later uitbrengen was natuurlijk om niet in het vaarwater van de console release te komen, maar ik denk dat het prestatietechnisch wel eens heel gunstig kan gaan uitpakken.

  Beetje huiverig voor cheaters trouwens, zal veel te maken gaan hebben met client-server side communicatie wat wel en niet mogelijk is.