The Witcher 3 nu voorzien van PlayStation 4 Pro-ondersteuning

CD Projekt RED staat om veel dingen bekend, waaronder de topondersteuning voor zijn games. Dat blijkt nu ook weer, want ondanks dat The Witcher 3 een jaartje of anderhalf vóór het verschijnen van de PlayStation 4 Pro op de markt kwam, heeft deze game nu tóch ondersteuning voor de krachtigere versie van Sony’s console gekregen. Vorige maand kondigde de Poolse ontwikkelaar dit al aan en met update 1.50 is deze belofte waargemaakt.

De patch verbetert de prestaties op de reguliere PlayStation 4 ook, maar ondersteuning voor de Pro is het voornaamste voordeel van versie 1.50. Overigens is de kans groot dat als je deze update wilt downloaden, je meteen naar versie 1.51 kunt updaten: na het verschijnen van de PlayStation 4 Pro-ondersteuning heeft CD Projekt RED nóg een patch uitgebracht om de stabiliteit van The Witcher 3 vergroten.

Uiteindelijk zal de RPG van CD Projekt RED ook de Xbox One X ondersteunen, maar het is nog niet bekend of het spel dat direct zal doen wanneer de nieuwe Xbox One op 7 november verschijnt. Wel heeft de ontwikkelaar laten weten dat The Witcher 3 de Xbox One X voor het einde van het jaar zal ondersteunen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren