Stardew Valley goedgekeurd voor de Switch

De boerderij-RPG Stardew Valley wist vorig jaar velen te charmeren toen hij uitkwam voor pc en later ook zijn weg vond naar de Xbox One en PlayStation 4. De Switch-versie zou eigenlijk afgelopen zomer moeten zijn verschenen, maar deze laat nog altijd op zich wachten.

Toch lijkt de releasedatum steeds dichterbij te komen, als we Finn Brice (de CEO van uitgever Chucklefish) mogen geloven. Hij laat via Twitter namelijk weten dat de Switch-editie van Stardew Valley officieel is goedgekeurd door Nintendo. Dat betekent dat er binnenkort een verschijningsdatum wordt vastgesteld.

Brice belooft meer informatie te geven zodra die beschikbaar komt. Zodra hij dat doet, lees je dat uiteraard op GamersNET.

 1.   
  Tom's avatar

  Toevallig is de vriendin hier twee dagen geleden he-le-maal verslingerd geraakt aan de game. In haar Stardew-high riep ze ook al een paar keer hoe vet het zou zijn als deze game eindelijk naar de Switch zou komen, en voilà.

  Toeval? Ik denk niet.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Tom schreef, "Toevallig is de vriendin hier twee dagen geleden he-le-maal verslingerd geraakt aan de game. In haar Stardew-high riep ze ook al een paar keer hoe vet het zou zijn als deze game eindelijk naar de Switch zou komen, en voilà.
  Toeval? Ik denk niet."

  Hier nog een die niet kan wachten op de Switch-versie. Kun je haar toevallig even vragen of ze een paar keer wil roepen hoe vet het zou zijn als die game binnen een maand uitkomt voor de Switch? 😛

 3.   
  OnOwned's avatar

  MikeGevers schreef, "

  ”Tom” schreef, "Toevallig is de vriendin hier twee dagen geleden he-le-maal verslingerd geraakt aan de game. In haar Stardew-high riep ze ook al een paar keer hoe vet het zou zijn als deze game eindelijk naar de Switch zou komen, en voilà.
  Toeval? Ik denk niet."

  Hier nog een die niet kan wachten op de Switch-versie. Kun je haar toevallig even vragen of ze een paar keer wil roepen hoe vet het zou zijn als die game binnen een maand uitkomt voor de Switch? :P"

  Wel echt de perfecte game om volledig in te verdrinken als je in de trein zit. En dus heel makkelijk op het verkeerde station terecht komt.

 4.   
  GamingTime's avatar

  Ben wel benieuwd 🙂