Ook VR-game RIGS is onderdeel van de PlayStation Plus-line-up van september 2017

Nadat Sony gistermiddag al per abuis de PlayStation 4-games van de PlayStation Plus-line-up van september 2017 onthulde, is inmiddels het volledige septemberpakket onthuld. Vanaf aanstaande dinsdag, 5 september, kunnen PlayStation Plus-abonnees inderdaad gratis aan de slag met Infamous: Second Son en Child of Light.

Daar blijft het echter niet bij voor PlayStation 4-bezitters. Dat komt allereerst doordat beide PlayStation Vita-games die deze maand gratis zijn met PlayStation Plus ook op de PS4 gespeeld kunnen worden. Het gaat hier om de duivendatingsimulator Hatoful Boyfriend en de twin-stick shooter We Are Doomed. Ook hier houdt de pret echter nog niet op voor PlayStation 4-eigenaren.

Zo is de van PlayLink gebruikmakende partygame That’s You nog steeds beschikbaar en is er deze maand ruimte voor nog een bonustitel. Het PlayStation VR-spel RIGS: Mechanised Combat League is in september namelijk een gratis extraatje. Tot slot bevat de PlayStation Plus-line-up ook nog een tweetal gratis PlayStation 3-games. Dit zijn het racespel Truck Racer en de handbalgame Handball 2016.

De PlayStation Plus-games van september 2017 zijn vanaf volgende week dinsdag, 5 september, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van augustus aan je bibliotheek toevoegen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren