Infamous: Second Son en Child of Light zijn mogelijk PS Plus-games van september 2017

De scholen beginnen, de regen komt met bakken uit de lucht en de treinen zitten weer barstensvol. Kortom, de maand augustus komt langzaam aan zijn einde. Gelukkig brengt de maand september niet alleen maar teleurstellingen, want dat betekent ook dat PlayStation Plus-abonnees binnenkort weer aan de slag kunnen met een nieuwe lichting PlayStation Plus-games. Hoewel Sony nog niet officieel heeft bekendgemaakt wat deze PlayStation Plus-games zijn, zijn de PlayStation 4-games nu mogelijk uitgelekt.

Uit een vermoedelijk iets te vroeg online gezette Facebook-advertentie van Sony blijkt namelijk dat Infamous: Second Son en Child of Light de PlayStation Plus-games van september 2017 zullen zijn. Hoewel een officiële bevestiging nog even uitblijft, lijkt dit toch alleszins aannemelijk. Zou jij tevreden zijn met Infamous: Second Son en Child of Light als PlayStation Plus-games?

Vanaf aanstaande dinsdag, 5 september, zijn de nieuwe PlayStation Plus-games beschikbaar. Tot die tijd kun je onder andere Just Cause 3 en Assassin’s Creed: Freedom Cry downloaden.

 1.   
  OnOwned's avatar

  Oh das een hele dikke prima. Heb ze beide helaas al gespeeld, maar dit zou dan de derde goeie line-up op rij zijn.

 2.   
  mmx's avatar

  Second Son is best een goede game 🙂

 3.   
  Dennisduin's avatar

  Heb kort geleden infamous second son uitgespeeld

 4.   
  nielsiebro's avatar

  Dacht er aan om hem te kopen dus dit is zeker heel nice

 5.   
  mattioza's avatar

  Het zijn ze inderdaad. Infamous: Second Son al gespeeld, maar Child of Light sowieso eens proberen. 🙂 Terug een goede maand. Moest denk ik ook wel een beetje na die aankondiging van prijsverhoging PS+, als het nu een slechte maand was geweest, gingen ze van veel spelers de wind van voren gekregen hebben. 😛

 6.   
  fantasyfreak's avatar

  Dat ze betere games er bij gaan stoppen heeft vast wel wat met de prijsverhoging te maken.