EA vindt dat Mass Effect ooit kan terugkeren, mits het relevant en ‘fris’ is

Volgens Patrick Söderlund, vice-president van Electronic Arts, is de Mass Effect-serie niet per definitief afgeschreven. Na een briljante trilogie was Mass Effect: Andromeda toch wel een flinke afknapper voor veel fans van de serie. Daarop besloot men de franchise in de ijskast te zetten, al hoeft dat volgens EA dus niet te betekenen dat de serie nooit meer terug zal keren.

Tijdens de Gamescom sprak Söderlund met enkele journalisten over Mass Effect. Hij liet weten dat de serie best nog wel eens een comeback kan maken, mits het relevant is en echt ‘fris’ aanvoelt:

I see no reason why we shouldn’t come back to Mass Effect. Why not? It’s a spectacular universe, it’s a loved [series], it has a big fanbase, and it’s a game that has done a lot for EA and for BioWare.
Denk je dat er nog een toekomst is voor Mass Effect? Of zullen we het moeten doen met die ene geweldige trilogie? Laat het weten in de reacties.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Andromeda was/is allesbehalve een afknapper. Die kritiek is gewoon zwaar ONterecht.

 2.   
  DB Ries's avatar

  Maar haalt niet niet bij Sheppard

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Toen ik hoorde dat Andromeda in een ander tijdperk ging afspelen, wist ik dat het niet meer de echte Mass Effect gevoel ging krijgen en uiteindelijk is Andromeda me ook vies tegengevallen.

  Waarom hebben ze geen Mass Effect gemaakt die zich afspeelt in de tijdperk van begin Mass Effect 2 (Lazarus Project). Zou erg vet zijn geweest als ze een Mass Effect hadden uitgebracht die gericht was op de metgezellen van Commander Shepard in de tijd van de Lazarus Project.

 4.   
  XLGAMER's avatar

  bladie bladie bla gewoon gamen jong