Demo PES 2018 verschijnt volgende week

Konami heeft onthuld dat Pro Evolution Soccer 2018, PES 2018 voor vrienden, volgende week een demo zal krijgen. De PES 2018-demo verschijnt op 30 augustus en geldt als het jaarlijkse opwarmertje voor de release van de volledige game, die dit jaar op 12 september gepland staat.

De demo is na het downloaden alleen offline te spelen, waarbij je een Exhibition en co-op modus kunt spelen. Je kunt kiezen uit twee stadions: Barcelona’s Camp Nou en Borussia Dortmunds’ Signal Iduna Park. De beschikbare teams zijn Barcelona, Borussia Dortmund, Inter Milan, Liverpool en uit Zuid-Amerika nog Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate en Colo-Colo. Verder zijn ook de nationale teams van Argentinië, Brazilië en Duitsland beschikbaar.

De PES 2018-demo verschijnt voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. Er wordt geen pc-demo uitgebracht.

 1.   
  Jarek's avatar

  Geen pc demo maar wel beloven de pc versie voor het eerst dezelfde kwaliteit als de console versies te geven en dus geen thumbed-down port..

  Hmm, dan maar even wat reviews afwachten want ik durf het niet meer aan een PES game op pc te kopen zonder demo of ander soort bewijs dat het niet weer een slechte port is.

 2.   
  GBA43's avatar

  Jarek schreef, "Geen pc demo maar wel beloven de pc versie voor het eerst dezelfde kwaliteit als de console versies te geven en dus geen thumbed-down port..
  Hmm, dan maar even wat reviews afwachten want ik durf het niet meer aan een PES game op pc te kopen zonder demo of ander soort bewijs dat het niet weer een slechte port is."

  Mee eens, een demo had voor Konami een goede manier geweest om al hun eerder teleurgestelde fans te bewijzen dat ze wel een degelijke versie kunnen uitbrengen op PC.