GTA Online brengt eigen hangars en vliegtuigen met Smuggler’s Run

rockstar heeft zojuist aangekondigd dat hun volgende enorme update voor GTA Online vanaf 29 augustus beschikbaar is. Smuggler’s Run gaat inderdaad veel nieuwe content brengen en het draait vooral om smokkelen door middel van vliegtuigen. Er zullen niet alleen heel veel nieuwe vliegmachines worden toegevoegd, ook kun je ze straks zelf opslaan in je eigen hangar, waarvan er drie worden toegevoegd. Het verhaal draait om Nervous Ron, die je hulp nodig heeft bij zijn smokkelpraktijken, maar het draait natuurlijk allemaal om de de vliegtuigen, die je gaat inzetten in je nieuwe eigen bedrijf.


De vliegtuigen die worden toegevoegd zijn aanpasbaar, maar ook zullen er een aantal nieuwe wagens worden toegevoegd en nieuwe Adversary modi.

 1.   
  XLGAMER's avatar

  alleen maar updates voor online ze doen ook geen kut meer voor de singleplayer mafia 3 en watchdogs 2 tenminste wel fockstar moet zich schamen

 2.   
  ronineter's avatar

  Een Me263 In GTA ONLINE!
  Geweldig, dat ding is praktisch het gene wat je krijgt als je een stoel aan een raket bind en daar vervolgens jezelf voor 8 minuten vertical naar het atmosfeer te lanceren.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  dat ze maar met een nieuw deel een aankomen. Of iig alvast een aankondeging..

  nu blijven ze maar geld geforceerd te proberen pushen… spul van/voor online is veels te duur wat niet meer met normaal spelen te betalen is dus komt het neer op geforceerd mensen S.C. te laten kopen…

  [Mag je er daar dan niet van zeggen omdat de updates gratis zijn????]

  alle updates heeft voor GTA gezorgd dat men lang is blijven hangen. Maar ik meer dat nu de grootste hype wel weg is en vele het niet/nauwelijks nog spelen.
  Mede doordat pay to win.

  Want ja als je voertuigen gaat invoeren voor miljoenen. en die dan kunnen vliegen en schieten met guns/homing missels… ja dan praat je over pay to win… toch…

  Begrijp me verder niet verkeerd, ik ben een enorme GTA fan. heb dan ook een enorm hoge rank [legaal behaald]
  Ik baal enorm dat er geen nieuwe online missies toegevoegd worden.
  die missies die er al jaren in zitten kun je onderhand met je ogen dicht doen… please R* doe dan ook hoop van dat soort missies bij…

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  XLGAMER schreef, "alleen maar updates voor online ze doen ook geen kut meer voor de singleplayer mafia 3 en watchdogs 2 tenminste wel fockstar moet zich schamen"

  Dat is niet rockstar zn doel.
  zeggen gewoon… ga dan naar andere game’ s

  online brengt ze geld op. En dat is wat ze willen..

  zie wat die laatste updates kosten kwa prijzen.. die bunker en die pimp vrachtwagen of hoe dat ding heet.. goede jongen ben je als je die LEGIT verdiend hebt dus zonder shark cards of een of andere glitches… dan moet je toch heel wat missies maanden lang grinden.

  die benny’s car shop is trouwens wat mij betrefd ook een beetje gefaalt..

  daar kun je auto’s echt gaaf pimpen. Maar je kunt er maar met een paar auto’s terecht. Maak dat zo dat dat met elke auto kan.