Zou Dark Souls een Easy Mode moeten hebben? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Meestal plaatsen we in onze Lunchtip-rubriek gekkigheid waar we zelf om hebben kunnen lachen, maar vandaag gooien we het over een serieuzere boeg. We kijken namelijk naar de vraag of het uitermate pittige Dark Souls een Easy Mode zou moeten hebben. Wat zou er veranderen aan de game? Wat gebeurt er met de spelervaring? En heeft Dark Souls niet eigenlijk al een ingebouwde Easy Mode?

Mark Brown loodst ons door deze kwesties heen met duidelijke voorbeelden en scherpe analyses. Check ook vooral de andere video’s van hem op YouTube over game-design. Wij zijn in ieder geval fan.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar to[email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
  1.   
    tranceguy's avatar

    Natuurlijk niet….