Maak je eigen RGB Energy Sword uit Halo | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een beetje gamer kijkt niet meer op van felverlichte toetsenborden, muizen of headsets. De ‘Full RGB LED’-hype is al even gaande, maar mensen blijven met innovatieve implementaties ervan komen. Neem bijvoorbeeld Halo-liefhebber Sean Bradley, die zelf een lichtgevend Energy Sword uit bouwde (en verkoopt).

Halo Energy Sword

Onderstaande video toont in het kort hoe het LED-zwaard oogt in het donker, met verschillende lichtprofielen en wel. De kwaliteit is van het niveau aardappel, maar je snapt de grote lijnen.

Wil je zelf ook zo’n zwaardje in elkaar zetten? Weet dan dat Bradley op Etsy ook de losse onderdelen verkoopt voor een eigen DIY-sessie…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
  1.   
    mmx's avatar

    Handig kan je je bammetjes mee smeren 😉

  2.   
    DB Ries's avatar

    Wel heel tof hoor.