Railgun uit Grand Theft Auto 5 levensgroot nagemaakt met 3D-printer | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Zonder meer een van de meest bizarre en vermakelijke wapens uit Grand Theft Auto 5: de zogenaamde ‘railgun’. Liefhebber Max Strout was er zo over te spreken dat hij het natuurkundige geweer namaakte met zijn 3D-printer. Op 1:1 schaal nota bene.


Hoe Strout te werk is gegaan, is niet honderd procent duidelijk. Wel laat de beste man weten dat het volledige project ruim 84 uur duurde om te printen en in elkaar te zetten. Check hieronder meer foto’s van het forse eindresultaat:

[SCREENSHOTS]
Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  mmx's avatar

  Je moet er maar zin in hebben ๐Ÿ™‚

 2.   
  TekkieD's avatar

  Leuk hobby-project, maar eerlijk is eerlijk; het ziet er niet al te best uit :/

 3.   
  Tom's avatar

  Veel 3D-printers zijn vaak niet echt in staat om heel ‘scherp’ te printen. De globable vorm komt wel door, maar op macroschaal lijkt het plastic vaak een beetje goedkoop imho.

  Ik ben blij met mijn 3D-geprinte Bulbasaur-plantenpotje, maar deze gun zou ik thuis absoluut niet hoeven.

 4.   
  S3MM3R's avatar

  Super vet! Nu weet ik wat Nick aka iDraxo gaat doen Kappa xd

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  A weapon that surpass Metal Gear! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ฎ

 6.   
  LesserMagic's avatar

  Uiteindelijk wel erg lelijk in elkaar gezet. Of zaten die lijmsporen ook in GTA? ๐Ÿ˜†