Motion capture van Friday the 13th is aardig stukje acteerwerk | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De release van Friday the 13th: The Game is wat omstreden, maar desalniettemin blijkt wel dat er aardig wat werk in het project is gezonken. Neem bijvoorbeeld deze behind-the-scenes beelden van de motion capture-sessies voor diezelfde game. Een aardig staaltje bloederig acteerwerk, wat af en toe uitmondt in een ongemakkelijk nep aangezicht.

Geniet mee van deze af en toe wat ongemakkelijk beelden, die ongetwijfeld in volle glorie terug te zien zijn in de game. Mits die niet crasht, dan.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected]l en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Aaaag c’mon! Waar is dat hilarische slechte mocap gezichts uitdrukking stukje van de intro van wanneer Jason op de kampleiders afloopt?! xD