PlayStation Plus-games van juli 2017 zijn o.a. Until Dawn en Telltale’s Game of Thrones

De maand juli staat bijna voor de deur en dus heeft Sony alvast de PlayStation Plus-games van deze nieuwe maand onthuld. Eerder was al bekendgemaakt dat met That’s You! de eerste PlayLink-game gratis zal zijn voor PlayStation Plus-abonnees. Dit is echter een extraatje bovenop de reguliere zes games die PlayStation Plus-abonnees maandelijks gratis ontvangen.

PlayStation 4-eigenaren kunnen vanaf 4 juli dus niet alleen aan de slag met That’s You, maar daarnaast ook met het uitstekend ontvangen Until Dawn en met Telltale’s Game of Thrones. Met dank aan het Cross-Buy-principe kunnen PlayStation 4-bezitters tevens aan de slag met de arcadegame Don’t Die, Mr. Robot.

Voor PlayStation 3-gamers staan Tokyo Jungle en het vechtspel Darkstalkers Resurrection te wachten. PlayStation Vita-gamers kunnen tot slot niet alleen met het eerdergenoemde Don’t Die Mr Robot, maar ook met Element4l aan de slag.

De PlayStation Plus-games van juli 2017 zijn vanaf volgende week dinsdag, 4 juli, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van juni aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  nielsiebro's avatar

  Until dawn is heel mooi!

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Kijk.. hier smullen we van

 3.   
  Derocker1000's avatar

  2de maand oprij top titels. Begint Playstation het dan toch te leren?
  Laat maar komen heb ze allebei nog niet en ze staan zeker op mijn lijstje! 😀

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Prima maandje dit inderdaad. Until Dawn is sowieso goud. Hoewel de Telltale-games me niet echt meer weten te interesseren, is de Game of Thrones-setting natuurlijk wel weer interessant. That’s You is daarnaast mooi meegenomen. 🙂

 5.   
  Ryan2000's avatar

  Eindelijk weer wat interessants!

 6.   
  mattioza's avatar

  Zeker goede kwaliteit!

 7.   
  Noice!'s avatar

  Noice!

 8.   
  Jacco_Pro's avatar

  Playstation gaat de goede richting in