Power Rangers-transformatie één-op-één nagemaakt in Halo 5: Forge | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Tijd en creativiteit heeft ons geleerd dat sommige gamers aardig goed overweg kunnen in de Forge-modus van games als Halo 5: Guardians. Maar nee, onderstaande creatie hadden ook wij nooit voor mogelijk gehouden. Sommige mensen zijn nu eenmaal goed in n¨¦t dat lekkere beetje te ver gaan.

Het betreft een Halo 5: Forge-editie van de Power Rangers Dino Megazord Transformation, doorgaans het meest epische fragment in welke Power Rangers-aflevering dan ook. Kundig voorzien van alle bijbehorende sc¨¨nes en muziek. Deze bizar vette digitale versie van de actiesc¨¨ne is afkomstig van Yukikage, die bakken met lof verdient voor deze creatie:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren