Bully 2: Kevin’s Back Jack duikt kort op bij Game Informer

Bully 2 staat bij menig GamersNET-crewlid hoog op de lijst van games die we maar wat graag willen zien. Al acht jaar zijn er geruchten over een opvolger van Bully, maar concreet werd het nooit. Een componist zou het bestaan hebben bevestigd, het handelsmerk is al eens vernieuwd, maar meer dan dat hebben we nog niet gezien.

Na een periode van stilte is er nu weer een vers gerucht. Via Game Informer was namelijk heel kort een pagina te zien waarop Bully 2: Kevin’s Back Jack werd vermeld. Al snel na het vermeende ‘lek’ ging de pagina offline, maar op Reddit waren al genoeg mensen die een screenshot en Google cache-archief van de pagina deelden. De mensen van Game Informer lieten al snel weten dat het een fout zou betreffen en dat ze niets weten van een vervolg op Bully. Maar waarom dan zo’n pagina? Het gebeurt immers vaker dat Game Informer een wereldprimeur heeft.

Met de E3 voor de deur zou het zo maar kunnen dat er duidelijk rook en vuur is rondom Bully 2. Sony’s persconferentie wil ook nog wel eens een, al dan niet exclusieve, verrassing bevatten. Toch weten we ook dat Rockstar vrij weinig met de E3 doet over het algemeen. Daarnaast zal men voorlopig alle aandacht volledig op Red Dead Redemption 2 willen richten. De tijd zal het leren of dit wederom een loos gerucht is, of dat we dan toch eindelijk wat concreets gaan horen van een nieuwe Bully-game.

Bully was een heerlijke game van Rockstar over het campusleven van de rebelse puber Jimmy bij de Bullworth Academy. De game kreeg een goede negen jaar geleden nog een vernieuwde uitvoering, de Scholarship Edition, speciaal voor de Xbox 360 en Wii. De game werd geroemd om het grappige avontuur van Jimmy, zowel binnen de schoolmuren en klaslokalen als in het nabij gelegen stadje. Critici vonden echter de mogelijkheden om met schoolgenoten te vechten en hun te pesten ongepast, ook al wordt dergelijk gedrag in de game vaak bestraft.

  1.   
    nunen007's avatar

    Als dit waar is, is dat het beste game nieuws dat ik in de afgelopen paar jaren heb gehoord.

  2.   
    loco joker's avatar

    afwachten

  3.   
    Downzilla's avatar

    Zal die net zo overrated worden als zijn voorganger?

  4.   
    mmx's avatar

    Zal die net zo overrated worden als zijn voorganger

    Ik denk dat jij gelijk hebt downzilla !

  5.   
    MikeGevers's avatar

    Laat dit waar zijn! Bully is serieus de enige Rockstar-game die ik ooit heb uitgespeeld, dus een vervolg zou het hier (waarschijnlijk) prima doen 8)

  6.   
    Downzilla's avatar

    Als je nou die zin maakt met lopen in je hoofd staat er: vriendje verlaten geloopt. En als je dan bij geloopt een t hoort dan is het heeft i.p.v. heefd.

  7.   
    420blazeit's avatar

    Als de andere Rockstar games er maar niet later van uit komen… dit is zeker de minste van al hun games, zit er niet echt op te wachten.

  8.   
    bartofzo's avatar

    Sinds wanneer is het niveau zo laag hier in de reacties…

  9.   
    Kroelbeertje's avatar

    Waar is de popcorn?

  10.   
    Kroelbeertje's avatar

    Dan kan dit natuurlijk ook niet!

    loco joker schreef, "Downzilla, je hebt ook altijd wat te klagen. En wat is het probleem? Ben je gefrustreerd dat je vriendje je verlaten heeft? XD"

    Het geld mag je later overmaken naar mij en Ik kom Harambe wreken.