Is Bully 2 geannuleerd in 2013?

Volgens een anonieme bron is Bully 2 wel degelijk in ontwikkeling geweest, maar is de productie gestaakt in 2013. Er schijnt een jaar tot anderhalf jaar aan gewerkt te zijn, maar het concept werd niet goed genoeg bevonden. Wederom zouden spelers in de huid kruipen van Jimmy en de game zou beginnen bij zijn stiefvader thuis tijdens de zomervakantie. Er werd slechts een heel klein gedeelte van het spel gemaakt alvorens de stekker er werd uitgetrokken.

Er gaan al heel lang geruchten over Bully 2, zo sprak de componist van de game zijn mondje voorbij, kwam er nieuwe merchandise op de markt en werd er vermoedelijk gezocht naar stemacteurs.

Toch blijven je natuurlijk hopen op een vervolg, vooral ook omdat we intens hebben genoten van de eerste Bully, die oorspronkelijk de naam Canis Canem Edit kreeg.

 1.   
  Anoniem-1191453251's avatar

  Ik Weet Zekerste weten dat na rdr2 Rockstar Bezig is Met Bully 2.Er is Zelfs Geruchten dat Het op de PS5 pas gaat zijn maar dan met Photorealistische graphics Waardoor het Bijna geen game Meer lijkt.

  Ik heb Er iig superveel Zin in, bring it on!

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Het is ook een lastige game om microtransacties in te gooien

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Ik kom Harambe wreken: die hebben hier nooit in gezeten en zullen ook niet in het tweede deel komen

 4.   
  Anoniem-204501516's avatar

  @the ultimate gamer boss: Famous last words

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Anoniem-204501516: jij weet niet wie ik ben
  jij kom hier zo praten tegen mij jij kom hier zo praten in sittard tegen mij whahahauw