Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: GTA Online Gunrunning trailer

In de Gunrunning Update van GTA Online kunnen we vanaf volgende week wapens maken en smokkelen. Hoe dat in zijn werk gaat zie je in deze nieuwe trailer!

 1.   
  ShinySimon's avatar

  het verbaasd me dat er nog steeds meer troep uitkomt voor dat spel

 2.   
  loco joker's avatar

  idd watchdogs 2 en mafia 3 waar iederee n over klaagt doen het veel beter

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ziet er gaaf uit, al ben ik nog steeds aan het sparen voor items van de 2e DLC 🙁

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  Rockstar is gewoon goed bezig guys.

  Noem mij anders ff een spel op van in diezelfde release date die nu ook nog steeds met zoveel GRATIS update komt.. Dus zelfde aantal update en gratis en dat je niet pay to win hebt. Dus sterker/beter spul krijgt die je alleen met echt geld kunt kopen.

  Juist die zijn er niet.

  Rockstar en daarmee GTA houden dit spel gewoon super goed in leven. Elke maand is er wel wat nieuws. En vaak zelfs vaker dan 1x per maand.

  Ja natuurlijk beurt rockstar daar geld mee aan jochies die die kaarten kopen. Maar als je die kaarten niet koopt. en veel speelt Kun je dat spul ook krijgen.
  Maar je kunt niet verwachten dat je met 2 missies spelen het nieuwste van het nieuwste e het dikste van dikste kunt krijgen. JA rockstar duwt graag mensen riching hun sharkcards… Dat weten we onderhand wel jongens.

  Vind het overigens wel lach wekkend… Gasten die dan zeggen ”Ik ben dr helemaal klaar mee” Blijven wel lekker zich er geel en groen aan het ergeren… Als ik ergens echt klaar mee ben. Dan zoek ik het dus echt niet om ook nog eens over op het web te gaan zeiken hoe kut iets is…

  Dus je bent dan geeregrt en wilt het spelen…

 5.   
  Downzilla's avatar

  meh