Maak je Minecraft ‘mathematical’ met de Adventure Time Mash-Up DLC

Naast ‘Mash-Ups’ met games als Fallout en Super Mario, slaat het mateloos populaire Minecraft nu de handen ineen met tekenfilmserie Adventure Time. Het pakket vol bizarre goedheid rondom Finn the Human en Jake the Dog wordt nu uitgerold over de Pocket Edition, Windows 10-versie en console-ports van Minecraft.

Om te vieren dat het land van ‘Ooo’ nu terug te vinden is in het bejubelde blokkenspel, maakte ontwikkelaar Mojang een mooie Minecraft-adaptatie van Adventure Time’s introlied. Inclusief vrolijke ukelele en verschijning van alle favoriete personages uit de serie van Cartoon Network:

De glorie van Adventure Time is niet altijd goed samengesmolten met de wereld der games. Over de jaren heen verschenen een handvol officiële videospellen van de tekenfilm, maar zelden bleken ze enorm sterk. Een ultiem dieptepunt daarin bleek Adventure Time: Explore The Dungeon Because I DON’T KNOW, die de charme van het bronmateriaal met de grond gelijkmaakte aan de hand van oersaaie spelelementen.

De Adventure Time Mash-Up voor Minecraft kost een kleine 5,99 euro. Daarin valt een uniek level, tal van Adventure Time-texturen en de originele soundtrack van de tekenfilmserie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren