Stembussen nieuwe Minecraft-mob zijn geopend

Hoewel Mojang de wereld van Super Smash Bros. Ultimate laat uitbreiden met de komst van niemand minder dan Steve in het vechtspel van Nintendo, is de tijd ook weer gekomen om het universum van Minecraft te laten uitbreiden met een nieuw monster. Eentje waarin jij kan meebeslissen.

Waar normaliter ieder jaar een Minecraft Conventie plaatsvindt onder de naam MINECON, kon deze dit jaar vanwege de coronahectiek niet doorgaan. Toch brengen ze nu middels de livestream Minecraft Live deze sfeer naar je beeldscherm toe. Tijdens dit evenement wordt tevens de nieuwste mob uit de doeken gedaan, waar vanaf nu al op gestemd kan worden.

Dit jaar vind de keuze tussen drie verschillende monsters plaats. Allereerst heb je de Iceologer, inmiddels omarmt door de community als Chillager, maar deze monster is allesbehalve chill. Het is namelijk een vreselijke koudbloedig monster die je aanvalt met het afschieten van vliegend ijs. Dus laten we alsjeblieft niet op deze monster stemmen, we willen natuurlijk geen herhaling van de infameuze Phantoms krijgen.

Dan blijven er eigenlijk nog maar twee over. Zo heb je de lichtgevende octopus die de meest donkere plekken van de oceaan verlicht met zijn lichtgevende huid, maar verder eigenlijk weinig toevoegt aan het spel.

Als laatste is er nog de Moobloom, een koe die nagenoeg geheel geel is en enkele gele bloemen op zijn rug meedraagt en alleen vindbaar is in de meest kleurrijke Flower Forest. Tevens handig om te hebben in combinatie met bijen.

Vanaf nu is het dus mogelijk om te stemmen voor de nieuwste mob in Minecraft, wat te doen is via deze link. Weet jij al op wie je gaat stemmen, of heb je het allang gedaan? Laat het vooral weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren