LEGO Ronin uit Titanfall vormt prachtig stukje bouwkunst | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De gigantische robots uit Titanfall 2 vormen niet alleen een interessant gameplay-element, maar kunnen ook een aardige verschijning op je bureaublad vormen. Mocht je de juiste LEGO-blokjes ter beschikking hebben, dan vormt deze LEGO Ronin-recreatie van YouTuber Nick Brick wellicht een mooie toevoeging aan je set-up.

Check hieronder hoe de Ronin Titan van LEGO oogt, maar ook hoe je hem zelf na kunt bouwen aan de hand van een duidelijke video-tutorial:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren