Start een illegale wapenhandel met de Gunrunning-update voor GTA Online

Rockstar heeft de volgende grote update voor GTA Online onthuld. “Gunrunning” bouwt verder op de eerder verschenen Executives & Other Criminals- en Bikers-updates, en staat spelers toe om hun eigen illegale wapenindustrie op te zetten.

Los Santos en Blaine County barsten volgens Rockstar van de illegale wapenhandels. Deze zijn zeer lucratief en relatief eenvoudig over te nemen. De aankomende update maakt het voor spelers mogelijk om deze nieuwe markt te betreden:

While sharply dressed CEOs trade Special Cargo from lavish air conditioned suites, and leather-clad Bikers own the roadways moving illicit consumer goods. New opportunities are opening in a highly lucrative and equally malicious network hidden underground ripe for takeover by the VIPs, CEOs, and Biker bosses of Los Santos and Blaine County.
In Blaine County komen “hatches” beschikbaar, grote opslagruimtes die spelers tot de nok kunnen vullen met militaire strijdmiddelen. De update introduceert dan ook een hoop nieuwe wapens, upgrades en voertuigen waar je in kunt handelen. Daaronder bevinden zich een APC en een weaponized upgrade voor de Tampa.

Meer informatie over de Gunrunning-update vind je op de Rockstar Newswire. De eerste screenshots staan hieronder.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  wederom gave shit wat rockstar geeft ๐Ÿ˜€

  Zal wel weer de nodige miljoenen kosten.. Maar daarvoor moet je dan maar lekker missies/races/jobs doen.
  Dan verdien je het wel echt allemaal bij mekaar.

 2.   
  Downzilla's avatar

  Dan betaal je 60 euro voor een spel maar kan je op dit moment het grote gedeelte van de online content niet spelen omdat je niet de tijd hebt om de hele week gta te spelen. Wat een bullshit, geef ons gewoon de kans om dit in een of andere creative mode dit gratis te unlocken.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Downzilla schreef, "Dan betaal je 60 euro voor een spel maar kan je op dit moment het grote gedeelte van de online content niet spelen omdat je niet de tijd hebt om de hele week gta te spelen. Wat een bullshit, geef ons gewoon de kans om dit in een of andere creative mode dit gratis te unlocken."

  Dus jij bent er dan zo een die het liefste wilt dat je voor alles real life money moet neerleggen.
  Benieuwd of je dan ook ALLE content die ze tot nu toe hebben uitgebracht gekocht zou hebben. Dan was je nu namelijk wel al een paar honderd euro lichter geweest.

  En dan vallen dingen ineens tegen en dan ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ Huilie huilie doen dat iets te duur is voor wat jij het waard vind…

  En begrijp me niet verkeerd hoor, Ook ik vind dat de prijzen in game helemaal nergens op slaan… Dat weet ik dondersgoed.

  Maar iedereen met een beetje gezond verstand weet waaarom rockstar dit doet… juist sharkcards meer motiveren om te kopen.

  ik wacht gewoon altijd de YT beelden af… als ik dan merk dat iets echt fijn is en ik het perse moet en zal hebben dan verkoop ik gewoon een paar eigen auto’s

 4.   
  Downzilla's avatar

  CHILLOZZ schreef, "
  Dus jij bent er dan zo een die het liefste wilt dat je voor alles real life money moet neerleggen. "

  Waar zeg ik dat??

  CHILLOZZ schreef, "
  Benieuwd of je dan ook ALLE content die ze tot nu toe hebben uitgebracht gekocht zou hebben. Dan was je nu namelijk wel al een paar honderd euro lichter geweest. "

  DLC is sowieso kut

  CHILLOZZ schreef, "
  En dan vallen dingen ineens tegen en dan ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ Huilie huilie doen dat iets te duur is voor wat jij het waard vind…"

  Wow jij kent me echt veels te goed man….

  CHILLOZZ schreef, "
  En begrijp me niet verkeerd hoor, Ook ik vind dat de prijzen in game helemaal nergens op slaan… Dat weet ik dondersgoed."

  Ben je nou voor of tegen mij?

  CHILLOZZ schreef, "
  Maar iedereen met een beetje gezond verstand weet waaarom rockstar dit doet… juist sharkcards meer motiveren om te kopen."

  Oh ja want als het geld voor het bedrijf oplevert is het in een keer een stuk minder kut voor mij bedank nu snap ik het.

  CHILLOZZ schreef, "
  ik wacht gewoon altijd de YT beelden af… als ik dan merk dat iets echt fijn is en ik het perse moet en zal hebben dan verkoop ik gewoon een paar eigen auto’s "

  Ja want als je het niet zo vaak speelt heb je natuurlijk superdure auto’s in je garage staan die je even kan verkopen.

 5.   
  Downzilla's avatar

  en het quotesysteem is ook kut

 6.   
  someone else's avatar

  Geld is echt geen problem in gta guys gwn ff op youtube zoeken naar money glitches en dan kan je ff normaal genieten van online

 7.   
  Throbert's avatar

  iemand is triggered

 8.   
  VkraM16's avatar

  Ach ja Chilloz is weer eens zonder dat hij het waarschijnlijk doorheeft keihard aan het trollen hier. Om van te genieten ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™„

 9.   
  Downzilla's avatar

  Die man in Manchester was triggered ik verdedig hier gewoon de vrije samenleving .

 10.   
  CHILLOZZ's avatar

  ”VkraM16″ schreef, "Ach ja Chilloz is weer eens zonder dat hij het waarschijnlijk doorheeft keihard aan het trollen hier. Om van te genieten ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™„ "

  nee hoor. grappen maker..

  Vind t wel lache. Die pipo zegt dat hij geen tijd/zin heeft om veel te spelen… Maar hij kan wel op elk topic gaan lopen zeiken/klagen.. Als hij die tijd nu dan benut voor zn spelletje dan heeft hij meer dan geld genoeg ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†