Gerucht: Assassin’s Creed Origins is onderweg

Sommigen noemen het roddel en achterklap, anderen de magie van het internet. Eerder kwam het bericht naar buiten dat een Zwitserse Retailer de naam Assassin’s Creed Empire heeft uitgelekt, maar dat blijkt volgens een Reddit-gebruiker helemaal niet te kloppen. De game zou Assassin’s Creed Origins heten en zou ons meenemen naar de allereerste Assassins, in onder andere Egypte en Griekenland.

De game moet daarnaast de grootste worden tot nu toe en zal twee hoofdrolspelers bevatten. Er wordt qua gamewereld zelfs een vergelijking getrokken met Skyrim.

We moeten natuurlijk alles met een flinke korrel zout nemen, want het blijft een gerucht. Het is niet gek om te denken dat meer informatie zal volgen op de E3 in juni, waar je vrienden van GamersNET natuurlijk weer bij zullen zijn. Hebben jullie zin in een Assassin’s Creed-game aan de mediterrane zee? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  jelte23's avatar

  Ik kan niet wachten!! Hopelijk komt de nieuwe AC ook naar de Switch, dat zou geweldig zijn!!!

 2.   
  Zwezinni's avatar

  Ik vind dat ze nog is zo’n piraten assassin’s creed moeten maken wat my god wat was ik daar verslaafd aan

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Lijkt me echt enorm tof, heb ook enorm genoten van Syndicate.

 4.   
  Joeyboy123's avatar

  Nice!

 5.   
  Bmaster99's avatar

  Kan echt niet wachten, vreselijk benieuwd hoe het gaat worden.

 6.   
  Namreffo's avatar

  klinkt als een prima recept voor een nieuwe Assassin ‘s. ben benieuwd wat hier van gaat kloppen.

 7.   
  PaNNa's avatar

  Ben niet zo een AC fan, heb nooit één game gespeeld. Maar vond het wel altijd fijn om gameplay te zien, dus ben er wel nieuwsgierig naar toe.

 8.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik ben benieuwd maar ik wacht rustig af tot de E3! Maar een assassin’s creed game in Egypte zie ik zeker wel zitten!

 9.   
  Downzilla's avatar

  Oh boi ik kan niet wachten om te zien hoe ubisoft dit gaat vernueken

 10.   
  gurgalan's avatar

  Geweldig!

 11.   
  Gabbersouth's avatar

  oew yeah

 12.   
  Gabbersouth's avatar

  Downzilla je hebt toch ook altijd negatief kut commentaar op alles wacht nu maar gewoon af

 13.   
  Dennisduin's avatar

  Wat een nep-gamer zegt die downzilla

 14.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Het zou wel gaaf zijn mocht het een ECHTE Orgins game worden. Dus dat de Creed vanuit het niets word opgebouwd door de aller éérste Assassins. 😮

 15.   
  Downzilla's avatar

  Tja gabber als je eenmaal je ogen open hebt en weet hoe de wereld werkt is niet alles alleen maar regenbogen en perfecte games die op hete lucht zijn gebaseerd.

 16.   
  Bosnegert's avatar

  ubisoft gaat nooit teleurstellen. de beste gamedeveloper ter wereld zonder twijfel

 17.   
  Downzilla's avatar

  Gabber en Dennis moeten maar even een broodje gezond verstand eten.

 18.   
  MaTriXX's avatar

  Zwezinni schreef, "Ik vind dat ze nog is zo’n piraten assassin’s creed moeten maken wat my god wat was ik daar verslaafd aan"

  Wat zou dat vet zijn en naar m`n mening hoeft het niet eens een Assassins Creed verhaal te hebben, gewoon een Piraten game zoals Black Flag was zou al vet genoeg zijn en er zijn piraten zat om uit te kiezen.

 19.   
  MikeGevers's avatar

  MaTriXX schreef, "

  ”Zwezinni” schreef, "Ik vind dat ze nog is zo’n piraten assassin’s creed moeten maken wat my god wat was ik daar verslaafd aan"

  Wat zou dat vet zijn en naar m`n mening hoeft het niet eens een Assassins Creed verhaal te hebben, gewoon een Piraten game zoals Black Flag was zou al vet genoeg zijn en er zijn piraten zat om uit te kiezen."

  CD Projekt RED heeft met The Witcher het vroegmoderne tijdperk verkend. Het piratentijdperk is precies datzelfde tijdperk, dus ik zeg: CDPR, maak een piratengame!

  On topic: Laat dit waar zijn! Veel beter dan Egypte en Griekenland als setting voor een AC-game wordt het niet. Nou ja, behalve het Romeinse Rijk dan 😛

 20.   
  RikZonderC's avatar

  Dit klinkt veelbelovend! Kijk er erg naar uit 🙂

 21.   
  JaslanNL's avatar

  Egypte en Griekenland, gruwelijk. Geruisloos vliegen over de daken van het oude Alexandrië en geharde krijgers villen in Sparta. Hopelijk maken ze het waar, en weten ze weer de juiste sfeer neer te zetten die ik sinds de eerste delen mis. Black Flag was een sterke game, maar had niet dezelfde feeling als bijv. een Brotherhood, zelfde geld voor Unity en vooral Syndicate. Leuke games, maar niet het verhaal en beleving als de eerste delen. Daarom hoop ik dat ze echt de tijd hebben genomen om de setting en het verhaal een harmonieus geheel te maken, en niet alleen een leuke wereld waar je een lijstje mag afwerken (ondanks dat ik het zo zou doen, dat dan weer wel).