Battlefield 1 map ‘Prise de Tahure’ brengt de loopgravenoorlog naar Frankrijk

Via zijn officiële website heeft DICE een nieuwe map voor Battlefield 1 onthuld. ‘Prise de Tahure’ neemt ons mee naar de herfst van 1917 en speelt zich af op Butte-de-Tahure. Deze regio was toen net getroffen door het Nivelle-offensief, waarbij het Franse leger probeerde om de Duitse troepen te verjagen. De map heeft een complexe loopgravenconstructie die door meerdere dorpen loopt.

DICE heeft beloofd dat Prise de Tahure “binnenkort” uit te proberen is in het Community Test Environment. Vorige maand onthulde de ontwikkelaar al de multiplayer map Nivelle Nights, die vanaf juni beschikbaar is voor Premium Pass-bezitters. Deze neemt ons mee naar de nachtelijke en modderige slagvelden rond Malmaison en Soupier.

Onderstaande screenshots tonen een eerste glimp van Prise de Tahure.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  420blazeit's avatar

  Nee bedankt, laat cod WW2 maar komen.

 2.   
  3333/3333's avatar

  Als ik een stelletje Afrikanen Franse steden wil zien slopen kijk ik wel naar het nieuws, heb ik de diversiteit van Battlefield 1 niet voor nodig.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ziet er tof uit! Ik wacht nog even op een korting voor de Season Pass…

 4.   
  Throbert's avatar

  Gouden comment Patriotic Pepe

 5.   
  Turk–Life's avatar

  Nice! Ben benieuwd.

 6.   
  Nitrix31's avatar

  Voor mij is Battlefield 1 dood. Helaas. Heb gespeeld tot lvl100, dus echt wel wat uur in gestoken. Maar het spel is vrij saai en te veel ‘casual’. Je hoeft het spel niet echt te snappen en toch kun je kills maken en best een groot verschil maken in het spel. Dat is de valkuil waar o.a. CoD ook in is getrapt. Opzich begrijpelijk omdat je op die manier misschien meer mensen trekt. Een spel als Rainbow Six Siege moet je echt leren en is best moeilijk. Bij Battlefield 4 had je dat ook nog. Maar BF1 is wat mij betreft te simpel.

 7.   
  Supermanneke's avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Als ik een stelletje Afrikanen Franse steden wil zien slopen kijk ik wel naar het nieuws, heb ik de diversiteit van Battlefield 1 niet voor nodig. "

  Behalve dan dat Frankrijk één van de legers was waar een groot deel van het leger bestond uit coloniale troepen. Daarnaast bestond het vreemdelingen legioen ook nog. Dus het feit dat ze in Frankrijk rondliepen/rondlopen is niet vreemd.

  De afrikanen aan de kant van de Duitsers zijn overigens wel wat vergezocht. Ze waren er, maar in zeer kleine aantallen.