Dataminers ontdekken nieuwe modus en map voor Overwatch

Dataminers hebben een interessante ontdekking gedaan in Overwatch. De stemopnames die recentelijk aan de game toegevoegd zijn, bevatten verwijzingen naar minstens één nieuwe modus, nieuwe maps en een heleboel extra gear.

In de audiobestanden van Reddit-gebruiker DeadGirlDreaming praten de Heroes over het aanvallen, verdedigen en vernietigen van een bepaald doel. Aangezien payloads en capture zones niet kunnen worden vernietigd, lijkt het te gaan om een nieuwe, competitieve objective-based modus. Bovendien stelt McGree in één audiobestand de vraag “Objective’s dead, what’s next?”. Dit wijst erop dat er meerdere doelen zijn om te verdedigen/vernietigen.

Reddit-gebruiker FailCraft ontdekte ook een aantal interessante stemopnames. Deze verwijzen naar minstens drie onbekende maps, die waarschijnlijk speciaal gebouwd zijn voor de nieuwe modus. Ook wordt er gepraat over kersverse loot en een speciaal evenement. In onderstaande video vat FailCraft zijn bevindingen samen.

Op 24 mei viert Overwatch zijn eerste verjaardag en de kans is groot dat Blizzard dit gaat vieren met een groots evenement en nieuwe content. Geeft het bovenstaande daarvan een voorproefje? In de komende weken verwachten we meer duidelijkheid.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren