Wat als de Overwatch-helden eigen theme songs hadden? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Blizzards eigen shooter Overwatch heeft de wind aardig in de rug. Niet alleen doken ruim 30 miljoen spelers de game in, rondom de wereld en diens helden zijn ook legio verhalen, memes en muziek voortgevloeid. En ja, die nemen we meer dan eens over als Lunchtip van de dag.

Recentelijk nam YouTuber ARTICA het op zich om de helden uit Overwatch te voorzien van hun eigen, korte theme song. Bijgestaan door bewerkte stemcommando’s en gestileerde muziekkeuze, krijgt elke Hero zo toch zijn eigen liedje:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Tom's avatar

  Met dank aan Sander voor de tip via onze Discord-server.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Lol, interessant.

  Persoonlijk als ik de video maakte gebruikte ik deze theme song voor mijn fav Tracer. 😛