PlayStation Plus-games van mei 2017 zijn o.a. Alienation en Tales from the Borderlands

De maand april loopt op zijn einde en dat betekent natuurlijk dat we binnenkort weer een nieuwe reeks aan PlayStation Plus-games mogen verwachten. Nadat de PlayStation Plus-games van april voor velen niet erg indrukwekkend bleken, heeft Sony deze maand iets groter geschut ingezet.

PlayStation 4-bezitters kunnen vanaf volgende week dinsdag namelijk aan de slag met Telltale’s Tales from the Borderlands en het van Housemarque afkomstige Alienation, deze Finse ontwikkelaar is ook bekend van onder meer Resogun, Dead Nation en Super Stardust. Opvallend genoeg komen deze maand de PlayStation Plus-games in Europa en Noord-Amerika niet overeen. De Amerikaanse mei-editie van PS+ bevat namelijk Abzû in plaats van Alienation.

PlayStation 3-eigenaren kunnen daarnaast aan de slag met de actie-RPG Blood Knights en het strategiespel Port Royale 3: Pirates & Merchants. Natuurlijk worden ook de PlayStation Vita-bezitters komende maand niet overgeslagen. Op Sony’s handheld kun gratis aan de slag met Type: Rider en Laser Disco Defenders.

De PlayStation Plus-games van mei 2017 zijn vanaf volgende week dinsdag, 2 mei, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van april aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  Kroelbeertje's avatar

  LUL, weer kut games

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Yessssss,,,

  OWnee het is wederom om te 😥 😥 😥

  laat ze dan FATSOENLIJKE ps3/PS2 [remasterd] games komen. Dat zouden nog wel leuke kunnen zijn.
  Denk aan een dirt 1/2/3.

  Oudere games. Die niemand meer zal kopen die NEXT gen hebben. Maar wel graag zouden willen spelen als ze mogelijk zouden zijn op ps4. en al helemaal als ze dan gratis zouden zijn.

 3.   
  jelte23's avatar

  De ps4 games zijn best ok, hoop dat ze ooit nog betere psvita titels weg gaan geven, helaas zijn de meeste goede al ooit wegegeven via psplus

 4.   
  BearsRidingTanks's avatar

  das wel zuur, had graag abzu gezien maar helaas

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zoals gewoonlijk al sinds bijna begin van de ps4 weer niks, nou ja dan ga maar verder met me eigen spellen weer.

 6.   
  tijn80's avatar

  Dat is duidelijk. Mijn ps verleng ik niet meer.

 7.   
  Jacco538's avatar

  Iedere maand weer van die bout games. Te triest voor woorden.

  Allemaal van die krakkemikkige spellen. Geluk gamen we online anders was abbo helemaal zonde geld geweest.