Namco onthult nieuw project als Code Vein; makers van God Eater achter het spel

Hoewel de game eerder nog door ging onder de codenaam Prepare to Dine heeft Namco het nieuwe spel nu onthuld als Code Vein. De nieuwe IP wordt een actie-RPG van het team dat achter de God Eater-games zit en staat vooralsnog voor een release van 2018 voor de grote consoles.

Volgens Namco wordt de game een gruwelijke actie-RPG die naar alle grote consoles komt. Je speelt als een Revenant in een post-apocalyptische wereld waar slechts één laatste bastion over is. Als Revenant vecht je om te overleven in deze gestoorde wereld met de nodige middelen als Gifts. Aan beelden van het spel te zien heeft Code Vein net zo’n grimmige wereld als in God Eater te vinden is dus de game zal ongetwijfeld net zo uitdagend zijn. Code Vein komt uit in 2018 voor alle grote consoles; een release op pc moet nog bevestigd worden.

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Euhm, zo ver dat ik weet is het echter een deel van het team achter de God Eater serie, niet Dark Souls. From Software heeft hier niets mee te maken.

 2.   
  RiiLaKuma's avatar

  King of Heroes schreef, "Euhm, zo ver dat ik weet is het echter een deel van het team achter de God Eater serie, niet Dark Souls. From Software heeft hier niets mee te maken."

  Fuckamoley, bij nader inzien zie ik dat je gelijk hebt. Ik zie ook al waar ik de fout ben door te denken dat het van From Software is… Even de digitale tipex erover halen… Excuses!