Overwatch voice-line rapping | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Er zijn altijd wel creatievelingen die iets leuks kunnen maken van iets dat in eerste instantie niet zo bijzonder lijkt. De hype van het moment is het maken van liedjes met niets meer dan voice-lines uit Overwatch. Er zijn een aantal leuke te vinden op YouTube, maar voor vandaag doen we het met D.VA.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Tom's avatar

  Ergens knap gemaakt, anderzijds ook weer een beetje cringy. D.Va werkt gewoon het beste binnen Overwatch, laat Nicki Minaj deze beat maar opvullen.

 2.   
  RiiLaKuma's avatar

  Tom schreef, "Ergens knap gemaakt, anderzijds ook weer een beetje cringy. D.Va werkt gewoon het beste binnen Overwatch, laat Nicki Minaj deze beat maar opvullen. "

  Een tijdje terug vond ik een hele vette met Mercy maar die kan ik helaas niet meer terug vinden. Deze vond ik nog wel okay.

 3.   
  iDraxo's avatar

  is this easy mode ?

 4.   
  Prince's avatar

  Awkward

 5.   
  madda's avatar

  RiiLaKuma schreef, "

  ”Tom” schreef, "Ergens knap gemaakt, anderzijds ook weer een beetje cringy. D.Va werkt gewoon het beste binnen Overwatch, laat Nicki Minaj deze beat maar opvullen. "

  Een tijdje terug vond ik een hele vette met Mercy maar die kan ik helaas niet meer terug vinden. Deze vond ik nog wel okay."

  Bedoel je deze? 😛

  https://www.youtube.com/watch?v=2e7FVD7wX2k

 6.   
  RiiLaKuma's avatar

  madda schreef, "

  ”RiiLaKuma” schreef, "[quote=”Tom”].."

  Een tijdje terug vond ik een hele vette met Mercy maar die kan ik helaas niet meer terug vinden. Deze vond ik nog wel okay."

  Bedoel je deze? 😛
  https://www.youtube.com/watch?v=2e7FVD7wX2k
  [/quote]

  Haha nee, dat was hem niet.