QWOP in het echte leven nagemaakt | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Weet je nog dat gekke spel dat een aantal jaar terug helemaal in trek was? Juist ja, QWOP! Mocht het je ontgaan zijn, in QWOP maak je gebruik van die vier toetsen om een Olympische renner zo ver mogelijk naar voren te loodsen. Let wel, dat klinkt makkelijker dan het is. Door de rare manier van spelen is het altijd weer hilarisch om te spelen en vooral om te kijken. Wat als ik je vertelde dat er een gozer is die QWOP in het echte leven heeft geprobeerd na te maken? Juist ja… De hoe en wat zie je hieronder:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren